АРІФРУ завершило розробку нових розділів на офіційному веб-сайті

25 вересня 2008

  23 вересня 2008 року Державною установою "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" (АРІФРУ) завершено розробку нових розділів на веб-сайті http://www.smida.gov.ua: Фінансові показники та Корпоративні права (доступні зі сторінок компаній), Календар подій.
  Інформація, що представлена в розділах Фінансові показники та Корпоративні права  дозволяє швидко оцінити фінансовий стан емітента цінних паперів за окремими показниками фінансової звітності та дізнатися про корпоративні права емітента цінних паперів в інших акціонерних товариствах.
  Календар подій надає можливість ознайомитись із інформацією про збори акціонерів, які відбудуться на певну дату.
  З 01.10.2008 року доступ до зазначених розділів буде здійснюватись на платній основі на підставі договору.
  Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись з їх роботою. Для цього використовуйте логін test та пароль test в блоці "Вхід для зареєстрованих користувачів" на сайті http://www.smida.gov.ua.
  Після авторизації в меню з'явиться додатковий розділ "Календар подій", а на індивідуальних сторінках учасників ринку цінних паперів - закладки "Фінансові показники" та "Корпоративні права".

За додатковою інформацією та з питань укладення договору звертайтесь до Ступак Олени Володимирівни (stupak@smida.gov.ua) або Дарменко Олени Анатоліївни (darmenko@smida.gov.ua)

  Довідково:
  Державна установа "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України". Створена в 1998 році при Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку з метою організаційного, технічного та ресурсного забезпечення реалізації повноважень ДКЦПФР в сфері регулювання ринку цінних паперів та розвитку інфраструктури фондового ринку України.
  Одним з основних напрямків діяльності АРІФРУ є забезпечення функціонування Системи розкриття інформації на фондовому ринку України. АРІФРУ є особою, уповноваженою ДКЦПФР на розкриття інформації емітентів цінних паперів в загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів (www.stockmarket.gov.ua).  АРІФРУ підтримує також єдиний інформаційний масив даних (www.smida.gov.ua), який містить інформацію про емітентів цінних паперів в Україні, починаючи з 2002 року, інформацію про професійних учасників фондового ринку та багато іншої корисної інформації.

Основні цифри
Всього компаній-членів284на 03.07.24
Кількість КУА279на 03.07.24
Кількість адміністраторів НПФ17на 03.07.24
Кількість ІСІ1791на 03.07.24
Кількість НПФ*53на 03.07.24
Кількість СК*1на 30.04.24
Активи в управлінні КУА, млн грн626 224на 30.04.24
Активи НПФ в адмініструванні, млн грн2 948на 30.04.24